torsdag 14 augusti 2014

Sprint SM i Malmö

Den gågna helgen var jag nere i Malmö för att köra sprint SM. Tävlingen var också den sista deltävlingen i Danske Invest Triathlon Series (Svenska Cupen).
Inför denna deltävling så låg jag på en första plats totalt i cupen med perfekt tillfälle att göra en bra placering i Malmö och vinna hela cupen.

Till tävlingen.
Innan start så var det lite diskussioner om det skulle bli vätdräktsförbud eller inte, våtdräkt blev det iallafall.
Starten gick och det blev lite slag här och där, jag hade placerat mig bra och hade en rak linje ut till första boj. Albin Andersson följer sina rutiner och drar upp ett rasande tempo från start och givetvis blir det lucka fram till honom. Martin hade jag på fötter och jag kämpade verkligen för att komma ikapp men det ville sig inte riktigt.

Ut på cyklingen hade Albin fått ett försprång på ca 20 sekunder. Jag cyklade på bra och plockade in sekunder succesivt, efter 1,5 varv av 3 så var jag ikapp. Redan här insåg jag att jag var tvungen att hitta på något så jag slapp ha Albin hack i häl ut på löpningen. Körde lite ryckigt och ojämnt tempo när Albin försökte hänga på. Ut på det sista cykelvarvet var det dags för en lång attack, fick en bra lucka och den jobbade jag på hela cyklingen.

Ut på löpningen i ledning, efter 1 av 3 löpvarv hörde jag speakern säga att jag hade fått en lucka på 45 sekunder ner till 2:an. Det kändes väldigt behagligt att höra och jag kände att jag inte behövde gå max. Sprang in i mål som Svensk Ungdomsmästare och vinnare av Svenska ungdomscupen.
Otroligt nöjd med min insats under tävlingen.

Det jag tar med mig från tävlingen är framförallt SM -guldet och att jag hade en bra plan som var att gå hårt från start men ändå vara på hugget och insåg att jag behövde ändra planen och tänka om vilket jag lyckades riktigt bra med.

Den här säsongen är jag otroligt nöjd med vad gäller resultat och träning. Allt slit jag har lagt ner i höst/vinter/vår har verkligen lönat sig och det märks på resultat och utveckling.

Stort tack till mina sponsorer som gör det möjligt att leverera på topp och när det väl gäller.

Racerdepån Lindströms Bil Bringwell och självklart mamma och pappa som hjälper till att stötta mig.




Här näst så ska jag åka upp till Norge redan imorgon och köra de Norska Mästerskapen i Tönsberg där dävlingen går på lördag. Ska bli väldigt roligt att köra den tävlingen mot de duktiga norrmännen. Tävlingen är för att få lite internationell erfarenhet och lära sig lite.

Ha det bra!
/Eric

8 kommentarer:

  1. Du är grym kusin!!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal bröt han upp med mig, jag gjorde allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskrock som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom, men jag är den typ som aldrig trodde att jag stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att referera honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskastern som hjälpt mig med mitt eget problem. email: drogunduspellcaster@gmail.com du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

      1) kärleksspell
      2) Lost Love Spells
      3) Skilsmässa Spells
      4) Äktenskapsstavar
      5) bindande stavning
      6) Breakup Spells
      7) Förvisa en tidigare älskare
      8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
      9) vill tillfredsställa din älskare
      Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
      genom drogunduspellcaster@gmail.com

      Radera
  2. This is a good idea thank for sharing on the website
    หนังไทย

    SvaraRadera
  3. Antonio Laura, från Stockholm, för några dagar sedan för att läsa den här kommentaren om hur man får tillbaka ex love partner, i tillbaka ex kärlek.
    Jag var så desperat att ta med min man hem för att han hade två problem med kommunikationen, eftersom han hade ett problem i kommunikationen eftersom han reste bort för ett nytt jobbavtal, han berättade skämt för mig att han har träffat en enda dam där borta där han var stationerad för ett jobb. då tror jag att det bara var en tillfällig vän eller kollega som arbetade tillsammans med honom, jag varnar honom att vara mycket försiktig. han lovade att det inte fanns något mellan dem, jag trodde på honom eftersom jag visste att han älskade mig i mer än 3 år vi har varit tillsammans som man och hustru. för några veckor sedan hade vi gräl eftersom det var en nedgång i kommunikationen mellan oss, han erkände detta meddelande och han svarade inte på mina meddelanden, inte fler telefonsamtal från honom. en vän till mig som bor i samma land där min man arbetar med en annan kvinna i en park. Jag ringde min man och han vägrade att hämta mitt telefonsamtal. sedan skrev jag e-postmeddelandet till honom, jag blev så förvånad att han svarade att han har hittat en ny kärlek och han är nöjd med den nya damen. Jag grät och bad honom att återvända till mig. han vägrar och blockerar mig från att kontakta honom eller skicka meddelande till honom. Jag var så frustrerad att jag berättade för min vän Jenny min vän rådde mig att kontakta en spirituell profet Dr.Oduduwa kärlek stavar för att starta en kärlek spell Jag har aldrig älskat kärleksmagi tidigare i mitt liv. Jag var mycket desperat efter att återställa kärlek, jag kontaktar Dr.Oduduwa e-postadress (dr.oduduwaspellcaster@gmail.com) Några minuter senare fick jag ett svar från Oduduwa att älska mig mer än någonsin tidigare, jag litade på förfarandet för stavning av kärlek. sedan köpte jag några stavingredienser som krävs för att en kärleksstava skulle bli framgångsrik. bara två dagar efter att kärleksstava aktiverades i luften. Min man Anders ringde mig på telefon för att be om ursäkt för mig, vi båda pratar så trevligt länge och han låter så glad att han skulle återvända hem så snart som möjligt.
    Idag återvänder min man hem med mig just nu och har en trevlig tid tillsammans som man och hustru.
    Mitt tack och uppskattning till Dr.Oduduwa för hans kraftfulla kärlek stavkrafter på jobbet. Det är väldigt enkelt och enkelt att lansera en kärleksförtroll för att återställa kärlek och omsorg från din make.
    Jag rekommenderar uppriktigt Dr.oduduwa till alla som vill hitta kärlek, kärleksförtryck för att få tillbaka ex, kärlek STAVPORIONERA TILL ÅTERBJUDA BROKEN äktenskap, ÄLSKA stavning att stoppa avskiljning. ÄLSKA STAVPORIONER FÖR att upptäcka sann kärlekspartner. det fungerade för mig och jag tror att det kommer att fungera också för dig. Jag rekommenderar uppriktigt Dr.Oduduwa till alla som vill återställa äkta kärleksförhållanden eller stava för att hitta sann kärlekspartner. WhatsApp-nr .: +79268011965

    SvaraRadera
  4. min ex man återvänder hem till mig efter att ha läst en liknande berättelse online blogg om hur man återställer trasiga kärleksförhållanden.
    Jag visste aldrig kärlek stavning del för att återvända ex kärlekspartner tillbaka förrän för några dagar sedan min ex kom hem hem ber om ursäkt till mig.
    Slutligen hittade jag en omedelbar lösning för att förena tillbaka till ex kärlekspartner. det fungerar för mig .. Jag är säker på att det kommer att fungera för dig också om du provar idag ...
    (dr.oduduwaspellcaster@gmail. com)

    SvaraRadera
  5. Om du vill njuta av ett avslappnat spel utan extra risk är det at spela keno best för dig

    SvaraRadera
  6. Jag fick min ex kärlekspartner att återvända till kärleken och lita på mig mer än någonsin tidigare. Hela mitt liv har jag aldrig trott att kärleksförtrollningstrollkarm kunde få tillbaka min ex kärleksman Andrew, tills min vän introducerade mig för den riktiga trollformeln, tidigare har jag kontaktat några trollformler för att hjälpa mig men ingen av dem kunde hjälpa mig , några krävde mer pengar tills jag följer enkla instruktioner från stor kärleksförtrollare via hans personliga e-post, jag kunde kommunicera och få omedelbar hjälp av honom för att återställa mitt äktenskaps kärlek och lycka. (dr.oduduwaspellcaster@gmail.com) vem som helst kan likaväl få samma hjälp från honom idag för att få tillbaka förlorad kärlek eller återställa ett brutet förhållande och frånskild partner kan återvända till kärleken. det är möjligt eftersom det fungerar för mig inom 2 dagar, min ex kärleksman ringde mig på telefon för att be mig om ursäkt och just nu lever vi båda tillsammans i kärlek och lycka. tack till Dr.Oduduwa för hans begåvade och begåvade krafter att få tillbaka ex inom 34 timmar.

    SvaraRadera
  7. Jag är en 32-årig kvinna som bor med min mamma och farbrors familj i Lund-Sverige. Jo, jag föddes ensam och kände aldrig mina föräldrar när jag föddes och jag vill träffa en man som kommer att behandla mig som sin drottning eftersom jag också kommer att behandla honom som min kung i framtiden när vi är gifta med varandra förresten enda. Jag är också ett ärligt hjärta som letar efter en stabil relation. Jag förstår att det är viktigt att lägga varaktiga grunder för ett varaktigt förhållande. Jag är en aktiv person som tycker bäst om att cykla och springa. Jag tror att det är viktigt att hålla sig i form. Jag är inte intresserad av spel eller drama. Jag tycker om god mat och jag letar alltid efter någon att dela uppskattningen av god mat och gott vin. Jag är öppen för att prova på olika aktiviteter och klarar av utmaningen. Jag letar efter någon som tror att en äkta intim partner ser ut efter den andra och vice versa när de navigerar i livet tillsammans, jag har läst kommentarsektionen på blogginlägg online om hur Dr.Oduduwa har hjälpt så många människor att lansera kärleksförtrollningar för att hitta sanna älska och gifter dig omedelbart, jag har aldrig trott på magisk kärleksförtrollning tidigare i mitt liv, på grund av arten av min vilja att hitta en man att älska, gav jag det ett försök och så överraskande efter att jag tagit kontakt kommunicera med Dr.oduduwa via hans personliga e-postmeddelande (dr.oduduwaspellcaster@gmail.com) Jag fick ett svar från honom och han försäkrade mig att han kommer att hjälpa mig att starta en kärleksförtrollning som kommer att få rika snygga män att attraheras av mig. Jag följde noga alla hans instruktioner och han berättade för mig vad som skulle göras. Jag gör allt han ber mig att göra och bara några timmar efter att kärleksförtrollningen lanserades började jag träffa riktigt bra män som letade efter en äkta kärleksrelation med mig. för några dagar sedan var jag förlovad och den här månaden slutar jag att gifta mig. Jag tackar Dr.oduduwa för att han hjälpte mig med kärleksförtrollningar att hitta sann kärlek idag. Jag rekommenderar starkt Oduduwa till alla som vill hitta sann kärlek och gifta sig så snart som möjligt. denna kärleksförtrollningsmagi fungerar riktigt bra och snabbt. kontakta oduduwa idag via dr.oduduwaspellcaster@gmail.com

    SvaraRadera